CONNECT TO GROW


E-volv helpt effectiviteit van organisaties te verbeteren door de betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers te laten groeien. Het advies van E-volv onderscheidt zich door te focussen op 'verbinden'. Denk hierbij aan het verbinden tussen mensen onderling, maar ook tussen hun persoonlijke drijfveren en de zakelijke doelstellingen.


VOORUITGANG IN BETEKENISVOL WERK


Een gelukkige medewerker is bevlogen, voelt zich verbonden met het werk en is gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Volgens het "Progress Principle" (Teresa Amabile) kunnen de werkbeleving van een medewerker en het functioneren van een medewerker vooral worden verbeterd door het boeken van vooruitgang in betekenisvol werk.


E-volv helpt organisaties en hun mensen door middel van advies, talentontwikkeling en (team)coaching om (zichtbaar) vooruitgang in betekenisvol werk te realiseren. 

Advies voor organisaties over de ontwikkeling van medewerkers en teams; beoordelen en het nieuwe beoordelen.

Advies voor organisaties die zelfsturend (willen gaan) werken. E-volv helpt jouw organisatie bij het begeleiden van de benodigde cultuurverandering en ontwikkelt HR-instrumenten die passen bij deze nieuwe vorm van organiseren.

Teamcoaching voor jouw organisatie. Een traject op maat voor een bepaalde periode of afzonderlijke sessies behoren tot de mogelijkheden.

1-op-1 begeleiding van medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling


MEER INFORMATIE?

E-volv Organisatieadvies

KVK-nummer: 83185976