OVER ELAINE OLDHOFF


Als afgestudeerd jurist ben ik lange tijd op zoek geweest naar de baan die bij mij past. De benodigde opleiding en kennis waren er, maar aan 'bevlogenheid' ontbrak het steeds. Ik merkte dat organisaties en hun mensen mij meer intrigeerden dan een wetboek.

Met een HR-opleiding en training als (team)coach vond ik uiteindelijk die bevlogenheid! Mijn juridische functie liet ik achter me en ik startte als Personeels- en Organisatieadviseur in een zelfsturende organisatie. In deze rol heb ik geleerd dat mensen het beste tot hun recht komen, zich het meeste ontwikkelen en de grootste toegevoegde waarde kunnen leveren als ze doen waar ze gelukkig van worden. Het werd mijn persoonlijke missie om hieraan bij te dragen.

Omdat ik als zelfstandige écht kan doen waar ík gelukkig van word, startte ik met E-volv. Hier staat mijn eigen missie centraal: de betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers laten groeien om de effectiviteit van organisaties te verbeteren. Ik help vooral door te 'verbinden'. Denk hierbij aan het verbinden tussen mensen onderling, maar ook tussen hun persoonlijke drijfveren en de zakelijke doelstellingen. 'Connect To Grow'.

Loopt jouw organisatie vast op één van deze onderdelen of kunnen de medewerkers zelf een steuntje in de rug gebruiken? Met E-volv help ik je graag verder. Ik ben creatief, analytisch en gedreven in het geven van zakelijk advies met een persoonlijke touch. 

ELAINE OLDHOFF